Screenschots

Hoe het systeem werkt is hieronder zichtbaar in een aantal screenschots. Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken met DigiBit voor een demonstratie waarbij u al uw vragen rechtstreeks kunt stellen.
Afbeelding: Het website gedeelte voor de deelnemers.
   

Website
Op de website “plaatsnaam’’.collectief-winkelverbod.nl kan iedereen terecht voor informatie over bijvoorbeeld winkeldiefstal, nieuws, een overzicht van de deelnemers, links naar relevante sites en men kan zich hier aanmelden als deelnemer. De website pagina’s en het nieuws is op eenvoudige wijze door de beheerder te onderhouden via het achterliggende content management systeem.

Afgesloten gedeelte
Een deelnemer kan via de website inloggen om zo in het afgesloten gedeelte te komen. Na ingelogd te zijn, wordt er aan de rechter zijde een nieuw menu getoond met functionaliteiten die alleen voor leden beschikbaar zijn. De deelnemer wordt ook nadrukkelijk gewezen op de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit omdat het onrechtmatig verspreiden van deze gegevens aan derden strafbaar is en gevolgen kan hebben voor de toegang tot de gegevens op Collectief Winkelverbod voor alle deelnemers. De deelnemer heeft de beschikking over de volgende functionaliteiten:

 
  • Een overzicht van de veelplegers.
  • Een overzicht van de gepleegde delicten.
  • De eigen gegevens kan men bekijken en wijzigen.
  • De eigen factuurgegevens kan men bekijken, uitprinten en als PDF opslaan.

Veelplegersoverzicht 
In het delictenoverzicht ziet de deelnemer alle gegevens van de veelpleger inclusief een afbeelding. Onderaan staan de door de veelpleger gepleegde delicten. De deelnemer kan de gegevens uitprinten of opslaan als PDF bestand.Delictenoverzicht
In het delictenoverzicht ziet de deelnemer alle geregistreerde delicten. Door op de titel te klikken ziet men het profiel van de veelpleger die het delict heeft gepleegd.

powered by
DICO
© 2006-2018 DigiBit